TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Marinuoti grybai • Grybai • Miltai • Alus • Blynai

Tešloje kepti grybai

Jums reikės: 200 g marinuotų grybų kepuraičių,
aliejus,
petražolės,
1 stiklinė miltų,
1 stiklinė alaus,
druska.

Gaminimo eiga:
Iš miltų, alaus, druskos ir kelių šaukštų aliejaus išplakti skystą tešlą.
Joje mirkyti grybų kepuraites ir kepti aliejuje, kol gražiai paraus iš visų pusių.
Į stalą kepuraites tiekti atšaldytas.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •