TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Pievagrybiai • Kiaušiniai • Pienas • Miltai • Blynai

Tešloje kepti šampinjonai

Jums reikės: Pievagrybių (šampinjonių galvučių).

Tešlai: 1 kiaušinis,
druska,
2 v š augalinio aliejaus,
1/3 stiklinės pieno,
miltai.

Gaminimo eiga:
Šampinjonus 2-3 minutes apverdame pasūdytame ir actu pagardintame vandenyje, vėliau išimame ir nusausiname. Juos pašlakstome citrinos sultimis, aliejumi ir merkiame į tešlą.

Kepame dideliame riebalų kiekyje.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •