TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Mielės • Pienas • Miltai • Džiovinti grybai • Kepiniai

Tikri dzūkiški pyragėliai

Jums reikės: Mielių (80g.),
Pieno,
Miltų (400g.),
Džiovintų grybų,
Prieskoninių žalumynų.

Gaminimo eiga:
Visų pirma užmaišome mielinę tešlą: apie 80 g mielių ištirpiname šiltame piene, nuolat maišant pilame miltus (apie 400 g.) ir vandenį. Tešlą užmaišius paliekame iškilti. Be abejonės, galima naudoti ir pirktinę mielinę tešlą, bus žymiai greičiau. Įdarui verdame numirkytus džiovintus grybus, išvirtus - sumalame, kepiname aliejuje su svogūnais. Baigus kepti - beriame Kotanyi žalumynų. Iškočiotoje tešloje su stikline padarome blynelius kaip koldūnams, dedame įdarą, kampus užlankstome ir kepame karštame aliejuje.

Galima gaminti tokius pyragėlius su virtos maltos mėsos, pagardintos kotanyi mėsos prieskoniais įdaru, raugintais kopūstais, pievagrybiais, grybus maišyti su virta mėsa, kopūstus su grybais, galima įdėti netgi saldžią uogienę.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •