TOP meniu » Receptainė • Tortilijos • Česnakas • Aliejus • Kaparėliai • Fermentinis sūris

Tortilijų traškučiai

Jums reikės: 3 tortilijų,
2 v.š. aliejaus,
0,5 a. š. kmynų,
žiupsnelio druskos,
1 didelės skiltelės česnako,
pagal skonį prieskonių (raudonėlis, pipirų mišinys, aitrioji ir raudonoji paprika),
~1 v. š. marinuotų kaparėlių.
~50 g fermentinio sūrio.

Gaminimo eiga:
Pirmiausiai aliejų sumaišome su kmynais, druska, sutraiškytu arba labai smulkiai supjaustytu česnaku ir prieskoniais. Mano prieskonių variantas šį kartą buvo raudonėlis, pipirų mišinys, aitrioji ir raudonoji paprika.
Sūrį sutarkuojame per smulkesnę nei burokinė tarka.

Dabar imame tortilijų lakštus, juos ištepame gauta aliejaus-prieskonių mase, apibarstome kaparėliais ir tarkuotu sūriu. Lakštus supjaustome į 8 dalis, gautus gabaliukus dėliojame į kepimo skardą ant kepimo popieriaus ir viskas.. belieka išsikepti.

Kepame 180 laipsnių orkaitėje, apie 10 min arba kol gražiai apskrunda ir skanaujame ;)

[Pasidalino: Laima]

M ū s ų  ž o d i s: skaniai susivalgė šiaip puiki idėja netikėtiems svečiams o ir su skoniais daug erdvės paekspermentuoti

Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Tortilijų traškučiai

 

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas » Sausainiai • Sriubos • Desertai •