TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Lašiniai Svogūnai Grietinė
Jums reikės: Lašinukų (pagal skonį),
Svogūnų,
Grietinės keli šaukštai.
Gaminimo eiga:
Išvalyti grybai verdami 15-30 minučių ir dedami į keptuvę kartu su pjaustytais rūkytais lašiniais bei svogūnu.
Viskas kepama 30 minučių. Po to dedama 1-2 šaukstai grietinės, sumaišoma ir kepama 2-3 minutes.
grybai valgomi su virtomis bulvėmis, bulviniais blynais arba įvyniojami į didelį miltinį blyną, kaip įdaras.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!