TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Lašiniai • Svogūnai • Grietinė

Tradiciškai kepti grybai

Jums reikės: Lašinukų (pagal skonį),
Svogūnų,
Grietinės keli šaukštai.

Gaminimo eiga:
Išvalyti grybai verdami 15-30 minučių ir dedami į keptuvę kartu su pjaustytais rūkytais lašiniais bei svogūnu.
Viskas kepama 30 minučių. Po to dedama 1-2 šaukstai grietinės, sumaišoma ir kepama 2-3 minutes.
grybai valgomi su virtomis bulvėmis, bulviniais blynais arba įvyniojami į didelį miltinį blyną, kaip įdaras.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •