TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Kiaušiniai Svogūnai Miltai
Jums reikės: 700 g bulvių,
3 kiaušinius,
25 g sviesto,
svogūno galvutę,
tarkuotą muškato riešutą,
75 g miltų,
truputį druskos,
trupintų džiūvėsėlių,
aliejaus.
Gaminimo eiga:
Nuskustas bulves išverdame, atšaldome, susmulkiname, dedame smulkiai supjaustytą ir aliejuje apkepintą svogūną, tirpintą sviestą, muškato riešutą, trynius, miltus, druską ir viską gerai sumaišome. Šaukšteliu kabiname nedidelius rutulėlius, apvoliojame džiūvėsėliuose, išplaktuose baltymuose, vėl džiūvėsėliuose. Kepame taukuose.
Valgome apipylę tirpytu sviestu, pomidorų ar grybų padažu.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!