TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Miltai • Grietinėlė • Blynai

Traškūs vafliai

Jums reikės: 275 ml šalto vandens,
325 ml miltų,
žiupsnelio druskos,
400 ml saldžios grietinėlės,
sviesto vaflių keptuvei sutepti.

Gaminimo eiga:
Sumaišykite miltus su vandeniu ir druska, kol masė bus vientisa ir neliks gumuliukų. Išplakite grietinėlę iki standumo ir įmaišykite į miltų tešlą su vandeniu.

Įkaitinkite vaflių keptuvę iki aukščiausios temperatūros ir sutepkite ją sviestu prieš kepdami kiekvieną vaflį. Patiekite šiltus su bet kuriais ledais ir mėgstama uogiene.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •