TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Trešnės Agrastai Kompotas
Jums reikės: Trešnių,
neprisirpusių agrastų.
Sirupui: 1 l vandens,
200 g cukraus.
Gaminimo eiga:
Cukrų suberkite į užvirusį vandenį ir maišydama ištirpinkite. Palaukite, kol vėl užkais, o tada nukelkite nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinkite. Kol vėsta, paruoškite produktus. Trešnes su kauliukais ir neprisirpusius agrastus nuplaukite ir sudėkite į švarius stiklainius.
Į stiklainius pilkite šiltą sirupą. Juos sustatykite į puodą su šiltu vandeniu. Pasterizuokite 75-80oC temperatūroje maždaug 15-30 minučių, nelygu stiklainių talpa. Pakaitinusi tuoj pat užsukite steriliais dangteliais, apverskite ir laikykite, kol atvės.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!