TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Mėsa • Kiaušiniai • Svogūnai • Džiuvėsėliai

Trijų rūšių mėsos įdaras cepelinams

Jums reikės: 200 g maltos kiaulienos,
200 g maltos veršienos,
200 g maltos jautienos,
2 kiaušiniai,
2 svogūnai,
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
truputis maltos mėsos prieskonių,
mairūno,
pipirų,
susmulkintų krapų,
vandens,
aliejaus.

Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėkite maltą mėsą. Aliejuje pakepkite svogūną. Į mėsą sudėkite pakepintą svogūną, suberkite džiūvėsėlius, prieskonius, įmuškite kiaušinius, įpilkite truputį vandens ir gerai išminkykite. Prieš naudodami 30 min. palaikykite šaltai.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •