TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Moliūgas Porai Šparaginės pupelės Sriubos
Jums reikės: 500 g moliūgo,
50 g poro,
75 g šparaginių pupelių,
40 g miltų,
40 g sviesto,
1 l daržovių sultinio arba vandens,
2 kiaušinio trynių,,
druskos ir pipirų pagal skonį,,
100 g skrebučių.
Gaminimo eiga:
Porą supjaustykite griežinėliais, truputį pakepinkite 1 šaukšte sviesto, sumaišykite su kubeliais supjaustytu moliūgu. Užpilkite daržovių sultiniu arba vandeniu, pagardinkite druska ir pipirais ir virkite, kol moliūgai suminkštės. Išvirusius sutrinkite į piure.
Šparagines pupeles supjaustykite gabalėliais ir išvirkite atskirai.
Keptuvėje 1 šaukšte sviesto pakepinkite miltus, pamažu supilkite 1 stiklinę daržovių sultinio ir pastoviai maišydami pagaminkite baltąjį padažą. Į padažą supilkite moliūgų piure ir pastoviai maišant kaitinkite 15-20 min., nugraibant paviršiuje susidarančią plėvelę.
Sriubą vėl pertrinkite per sietelį, vėl užvirinti ir, nuėmus nuo ugnies, įstatykite į verdančio vandens vonelę. Sriubą pagardinkite kiaušinių trynių ir pieno plakiniu ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Sriubą supilstykite į lėkštes ir įberkite po kelis šaukštus šparaginių pupelių. Patiekite su skrebučiais. Šią sriubą galima pagaminti ir su pienu.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!