TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Actas • Bulvės • Moliūgas • Medus • Sūris lydytas • Sriubos

Trinta moliūgų sriuba su sūriu

Jums reikės: 1 šaukštas Baltojo vyno acto,
2 bulvių,
cukraus, druskos (pagal skonį),
1 šaukštelio medaus arba cukraus 500 gr.
moliūgo,
1 nektarino,
150 gr rūkyto lydyto sūrio,
1 svogūno,
500 ml verdančio vandens.

Gaminimo eiga:
Moliūgą ir bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustykite svogūną ir nektariną. Puode, kuriame virsite sriubą, įkaitinkite šlakelį aliejaus, suberkite moliūgus ir šiek tiek pakepinkite. Tada suberkite bulves, svogūnus, nektariną, užpilkite verdančiu vandeniu, pagardinkite druska, pipirais, medumi arba cukrumi, įpilkite acto ir palikite troškintis, kol suminkštės (bent 20 minučių).

Tuo metu gabalėliais supjaustykite rūkytą lydytą sūrį. Kai daržovės suminkštės, suberkite sūrį į sriubą, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Maišydami šiek tiek atvėsinkite, tada sriubą sutrinkite blenderiu ir dar šiek tiek pakaitinkite. Jei sriuba bus per tiršta, atskieskite pienu arba liesa grietinėle.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •