TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Actas Bulvės Moliūgas Medus Sūris lydytas Sriubos
Jums reikės: 1 šaukštas Baltojo vyno acto,
2 bulvių,
cukraus, druskos (pagal skonį),
1 šaukštelio medaus arba cukraus 500 gr.
moliūgo,
1 nektarino,
150 gr rūkyto lydyto sūrio,
1 svogūno,
500 ml verdančio vandens.
Gaminimo eiga:
Moliūgą ir bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustykite svogūną ir nektariną. Puode, kuriame virsite sriubą, įkaitinkite šlakelį aliejaus, suberkite moliūgus ir šiek tiek pakepinkite. Tada suberkite bulves, svogūnus, nektariną, užpilkite verdančiu vandeniu, pagardinkite druska, pipirais, medumi arba cukrumi, įpilkite acto ir palikite troškintis, kol suminkštės (bent 20 minučių).
Tuo metu gabalėliais supjaustykite rūkytą lydytą sūrį. Kai daržovės suminkštės, suberkite sūrį į sriubą, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Maišydami šiek tiek atvėsinkite, tada sriubą sutrinkite blenderiu ir dar šiek tiek pakaitinkite. Jei sriuba bus per tiršta, atskieskite pienu arba liesa grietinėle.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!