TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Šparagai • Svogūnai • Morkos • Porai • Bulvės • Vištienos sultinys • Citrinos sultys • Sriubos

Trinta šparagų sriuba

Jums reikės: 0,5 kg šparagų,
svogūnas,
morka,
poras,
2 bulvės,
2 šaukštai sviesto,
kubelis natūralaus vištienos sultinio,
100 ml grietinėlės,
šaukštas citrinos sulčių,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
cukraus

Gaminimo eiga:
Šparagus nuvalykite, kotelius supjaustykite, viršūnėles palikite sveikas. Puode išlydykite sviestą, kol dailiai pagels, pakepinkite smulkintą svogūną, tada sumeskite griežinėliais pjaustytą porą, šiek tiek pagardinkite cukrumi ir dar 5 min. pakepinkite. Į puodą su vandeniu įmeskite sultinio kubelį, suberkite nuluptas ir griežinėliais pjaustytas bulves, morką ir pavirkite, kol daržovės suminkštės.

Tada sudėkite šparagų kotelius, viršūnėles ir svogūnų ir porų masę. 5 min. pavirus, supilkite grietinėlę, sriubą pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išplakite elektriniu plakikliu. Sriubą išpilstykite į lėkštes, ant viršaus išdėliokite šparagų viršūnėles. Skanu su skrudintais baltos duonos skrebučiais.

[Pasidalino: Milda]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •