TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Cukinija • Sviestas • Grybai • Voveraitės • Sriubos

Trinta sriuba su voveraitėmis

Jums reikės: 1 didelė cukinija,
2 kubeliai daržovių sultinio,
6 - 7 šaukštai sviesto,
3 šaukštai miltų,
150 - 200 g voveraičių,
2 šakelės raudonėlio,
stiklinė grietinės,
krapai.

Gaminimo eiga:
Cukiniją sutarkuokite stambia trintuve. Užvirinkite 1 litrą vandens, įdėkite sultinio kubelius, cukiniją ir virkite, kol suminkštės. Keptuvėje ištirpdykite sviestą, pabarstykite miltais ir pakepinkite. Įpilkite 1 - 2 šaukštus šalto vandens ir sumaišykite, kad masė taptų vientisa. Į verdančią sriubą dėkite visą laiką maišydami po šaukštą miltų.

Virkite 5 min, nukelkite nuo ugnies ir sutrinkite plaktuvu arba pertrinkite per sietą. Sriubą vėl užvirinkite, sudėkite voveraites ir virkite 20 min. Baigdama pagardinkite prieskoniais ir susmulkintu raudonėliu. Kiekvieną porciją galite papuošti šaukšteliu grietinės ir krapais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •