TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Bulvės • Faršas • Moliūgas • Pomidorai • Fermentinis sūris • Varškės sūris • Įdaryti patiekalai

Troškintas įdarytas moliūgas

Jums reikės: 1 bulvės,
100 gr faršo (vištienos, greičiau iškepa),
moliūgo,
2 pomidorų,
100 gr fermentinio sūrio,
1 svogūno,
100 gr varškės sūris.

Gaminimo eiga:
Imame moliūgą ir išskaptuojame, sėklas metam lauk, tada išimam moliūgo minkštiną, šiek tiek reikia palikti, kad kepdamas moliūgas nesubliukštų, ir jį sutarkuojame burokine tarka. Taip pat sutarkuojame ir bulvę.

Sumaišome sūrį ir varškę, galit imti vien tik varškę, vietoj varšo galit naudoti ir žuvį.

Sūrio - varškės masę ir faršą sudedam į bulvės ir moliūgo mišinį, įspaudžiam česnako galit aišku jei jį mėgstate, įdedam prieskonių, gerai sumaišome.

Visą masę gautą sudedame atgal į išskaptuotą moliūgą.

Ant viršaus supjaustom svogūną, pomidoro ir sūrio, jokio skysčio nereikia nes jo pakankamai išskirs moliūgas, taigi dedame į skardą ir į orkaitę kepam apie valandą, vidutinio karštumo orkaitėje.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •