TOP meniu » Receptainė • Jūros gėrybių patiekalų receptai • Kalmarai • Svogūnai • Sviestas • Grietinė • Troškiniai

Troškinti kalmarai

Jums reikės: 800 gr. kalmarų;
3 svogūnų,
100 gr. sviesto,
200 ml Grietinės,
100ml Vandens,
2 šaukštų kvietinių miltų,
Petražolės,
Druskos, Juodųjų pipirų (pagal skonį).

Gaminimo eiga:
Šiaudeliais supjaustykite virtus kalmarus. Juos pabarstykite druska, pipirais ir apvoliokite miltuose. Apkepkite svieste iki kol igaus gelsvą spalvą. Kalmarus perdėkite į indą, kuriame troškinsite, o į keptuvę įdėkite griežinėlių puselėmis supjaustytus svogunus ir juos kepkite.

Pakepintais svogunais užpilkite kalmarus. Ant viršaus užpilkite grietinę, vandenį ir dar truputį pasūdykite. Troškinkite apie 30 min. Prieš patiekiant pabarstykite pasmulkintomis petražolėmis.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Jūros gėrybės » Padažai • Paštetas • Troškiniai • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Sriubos • Mišrainės • Kita •