TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Faršas • Kiaušiniai • Svogūnai • Grybai • Voveraitės • Džiovinti grybai • Morkos • Fermentinis sūris • Kepsniai

Troškinti maltinukai su voveraičių ir sūrio įdaru

Jums reikės: Kiaulienos faršas,
Kiaušinis,
Svūgūno,
Mėgstamų prieskonių mėsai,
Voveruškų,
Džiovintų grybų,
Morkos,
Fermentinio sūrio,

Gaminimo eiga:
Šį patiekalą pobuviui gamino mano mama. Ėmė kiaulienos faršą, dėjo kiaušinį, tarkavo svogūno, prieskonių.

Įdarui: apvirė voveruškas, permalė mėsmale, įdėjo į jas smulkinto svogūno ir tarkuotos morkos. Pakepino, dar įtrenkė tarkuoto sūrio.

Kai atvėso, iš faršo formavo kukulius (forma, kaip kijevo kotleto), į vidų dėjo voveruškų/svogunų/morkų/sūrio įdaro, smarkiai apvoliodavo džiūvėsiuose ir kiaušinyje, kepė įkaitintuose riebaluose -kol apskrudo. Bet ne iki visai iškepė. Tai padarė iš vakaro.

Kitą dieną - prieš pobūvį - sukrovė juos į puodą, įpyle vandens, įdėjo nemažai morkų ,džiovintų grybų ir ~ 40 minučių troškino.

[Pasidalino: Raskila]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •