TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Špinatai • Imbieras • Kokoso pienas • Ryžiai • Riešutai • Čili pipiras • Troškiniai

Troškinti špinatai Himalajų ekspresas

Jums reikės: 400 g špinatų,
10 g šviežio imbiero,
10 g čili pipirų pastos "Sambal oleak",
300 g kokosų pieno,
150 g virtų ryžių,
šviežios kalendros lapelių,
kedro riešutų,
druskos.

Gaminimo eiga:
Imbierą nuvalykite ir susmulkinkite, špinatus ir kalendras kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite.
Į gilią keptuvę pilkite kokoso pieną, sudėkite smulkintą imbierą, trintų čili pipirų pastą "Sambal oleak" ir užvirkite. Kokoso pienui užvirus, sudėkite špinatus, pasūdykite ir troškinkite 3-4 min. Kol špinatai troškinasi, sausoje keptuvėje pakepinkite kedro riešutus.
Troškintus špinatus sudėkite į dubenėlį, pabarstykite kepintais kedrų riešutais ir kalendrų lapeliais. Patiekite su virtais ryžiais.

Pastabos: ėmiau 200 g špinatų, 1 skardinę kokosų pieno, o vietoj "Sambal oleak" sutryniau blenderiu vieną nemažą čili pipirą su sėklytėmis. Kartu su čili pipiru į blenderį keliavo ir imbieras. O toliau - viskas pagal receptą.

[Pasidalino: Alionka]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •