TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Šparaginės pupelės • Morkos • Svogūnai • Pomidorų padažas • Troškiniai

Troškintos šparaginės pupelės

Jums reikės: 2 didelės morkos,
4 svogūnai,
0,5 stiklinės aliejaus,
500 g šparaginių pupelių,
3-4 šaukštų neaštraus pomidorų padažo,
druskos, pipirų ir „Vegetos“ prieskonių.

Gaminimo eiga:
Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vandenyje, išgriebti ir supjaustyti. Morkas ir svogūnus pakepinti su aliejumi. Į troškinimui skirtą indą dėti pupeles , morkas su svogūnais, pomidorų padažą ir prieskonius. Troškinti 15-20 min.

Tinka valgyti karštą ir šaltą.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •