TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Šparaginės pupelės Morkos Svogūnai Pomidorų padažas Troškiniai
Jums reikės: 2 didelės morkos,
4 svogūnai,
0,5 stiklinės aliejaus,
500 g šparaginių pupelių,
3-4 šaukštų neaštraus pomidorų padažo,
druskos, pipirų ir Vegetos prieskonių.
Gaminimo eiga:
Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vandenyje, išgriebti ir supjaustyti. Morkas ir svogūnus pakepinti su aliejumi. Į troškinimui skirtą indą dėti pupeles , morkas su svogūnais, pomidorų padažą ir prieskonius. Troškinti 15-20 min.
Tinka valgyti karštą ir šaltą.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!