TOP meniu » Receptainė Žuvies patiekalų receptai Salotos Burokėliai Ridikėliai Pomidorai Tunas Kiaušiniai Mišrainės
Jums reikės: Salotų lapų, suplėšytų,
virtų (arba orkaitėje keptų) burokėlių, supjaustytų pusapskritimiais,
ridikėlių, supjautytų griežinėliais,
Pomidorų, supjaustytų skiltelėmis,
Konservuoto tuno (savo sultyse),
Virto kiaušinio,
Druskos, pipirų.
Užpilui: 3 dalys alyvuogių aliejaus,
1 dalis citrinos sulčių.
Gaminimo eiga:
Patiekimas labai paprastas, arba sumašot arba sluoksniuojat, turbūt tai priklausys nuo indo kokiame patiekiate, jei permatomas gražiau - sluoksniuoti, ir viskas užpilama užpilu.
Užpilo standartinė proporcija 3 dalys aliejaus ir 1 dalis citrinos sulčių, bet galite pasireguliuoti pagal savo skonį.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai Paštetas Troškiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Apkepai Kita Mišrainės Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!