TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Miltai Kepimo milteliai Kiaušiniai Vanilė Citrina Medus Margarinas Sviestas Pienas Kivi Mangas Migdolai Marcipanų masė Medus Kepiniai
Jums reikės: 250 g rupių kvietinių miltų,
maždaug pusės pak. kepimo miltelių,
1 vanilės lazdelė,
1 kiaušinis,
žiupsnelis druskos,
75 g medaus,
1 citrinos sultys,
75 g sviesto arba margarino,
3 valg. š. pieno,
riebalų formai ištepti.
Įdarui reikės: 3 kiviai,
3 mangai,
250 g marcipanų masės,
100 g medaus,
kapotų migdolų papuošimui.
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Vanilės lazdelę perpjauti išilgai ir iškrapštyti šerdį. Šias drožles sumaišyti su miltų mišiniu. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti druską, supilti pusę citrinos sulčių, įdėti kiaušinį bei medų. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti ant miltų kauburėlio kraštų. Pradedant nuo išorės, viską suminkyti į vientisą masę. Jei reikia, įpilti pieno. Tešlą apie 30 min. laikyti šaltoje vietoje.
Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir dėti į riebalais išteptos torto formos dugną. Ją subadyti šakute ir kepti 20-25 min. Pyrago pagrindą ataušinti.
Nulupti vaisius. Mangus perpjauti pusiau ir išimti kauliukus. Kivius supjaustyti griežinėliais, o mangus- mažais kubeliais. Marcipanų masę suminkyti su likusiomis citrinų sultimis bei medumi. Ant biskvito dėti lygų šios masės sluoksnį. Ant viršaus gražiai išdėlioti vaisius, apibarstyti kapotais migdolais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!