TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Varškė Grietinėlė Persikas Apelsinai Cinamonas Desertai
Jums reikės: 500g 9 proc. riebumo varškės (ypač tiktų Švelnioji varškė),
400 ml 35 proc. grietinėlės,
malto cinamono,
cukraus pudros,
apelsino žievelė,
konservuoti persikai, apelsinas, mėgstama uogienė.
Gaminimo eiga:
Varškę išmaišome su grietinėle, įberiame cukraus pudros, malto cinamono, nutarkuotą apelsino žievelę. Viską gerai mikseriu išmaišome ir padedame į šaldytuvą.
Pasigaminame padažą: apelsiną smulkiai supjaustome, taip pat ir persikus. Suberiame į indelį, įdedame 2 šaukštus mėgstamos uogienės, gerai išmaišome.
Atvėsintą jau paruoštą varškės kremą dedame į indelius, pilame ant jo paruoštą padažą, jei turime užberiame šokolado drožlių, vanilės.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!