TOP meniu » Receptainė • Pieno, varškės patiekalų receptai • Varškė • Grietinėlė • Persikas • Apelsinai • Cinamonas • Desertai

Varškės desertas su vaisių padažu

Jums reikės: 500g 9 proc. riebumo varškės (ypač tiktų “ Švelnioji “ varškė),
400 ml 35 proc. grietinėlės,
malto cinamono,
cukraus pudros,
apelsino žievelė,
konservuoti persikai, apelsinas, mėgstama uogienė.

Gaminimo eiga:
Varškę išmaišome su grietinėle, įberiame cukraus pudros, malto cinamono, nutarkuotą apelsino žievelę. Viską gerai mikseriu išmaišome ir padedame į šaldytuvą.

Pasigaminame padažą: apelsiną smulkiai supjaustome, taip pat ir persikus. Suberiame į indelį, įdedame 2 šaukštus mėgstamos uogienės, gerai išmaišome.

Atvėsintą jau paruoštą varškės kremą dedame į indelius, pilame ant jo paruoštą padažą, jei turime – užberiame šokolado drožlių, vanilės.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai • Desertai • Desertai • Desertai • Kremai • Apkepai • Padažai • Kepiniai • Sriubos • Kita • Kepsniai • Blynai • Sumuštiniai • Mišrainės •