TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Sausainiai Varškė Sviestas Serbentai Desertai
Jums reikės: 400 g sausainių Gaidelis arba panašių,
500 g varškės,
140 g minkšto sviesto,
160 g cukraus,
500 g juodųjų serbentų.
Gaminimo eiga:
Sausainius sulaužom dalį smulkiau, dalį stambesniais gabalėliais.
Sviestą ištrinam su cukrumi iki purumo, sudedam varškę ir gerai ištrinam mikseriu.
Sudedam uogas ir jau šaukštu išmaišome, taip pat, dedam sausainių gabaliukus.
Visą masę sukrečiame, vis paspaudžiant su šaukštu, kad neliktų oro tarpelių, į indą kuriame formuosite tinginį, puikus pasirinkimas ir tortinė su nuimamais šonais,
Dedam į šaldytuvą, kad sustengtų, idealiausiai, kad pastovėtų per naktį.
Skanus, ypač turėtų patikti mėgstantiems šviežių serbentų rūgštelę.
[Pasidalino: Justė]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!