TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Trešnės Varškė Pienas Citrinos sultys Kiaušiniai Razinos Miltai Pudingo milteliai Kepiniai
Jums reikės: 500 g trešnių,
750 g minkštos varškės,
1/8 l pieno,
1 pakelis vanilinio pudingo,
1 pakelis vanilinio cukraus,
1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės,
3 šaukštai citrinos sulčių,
2 kiaušiniai,
1 šaukštas sviesto,
50 g razinų,
Žiupsnelis miltų,
125 g cukraus.
Gaminimo eiga:
Trešnes nuplauti, nusausinti ir išimti kauliukus. Į dubenėlį sudėti varškę, supilti pieną, suberti pudingo miltelius, vanilinį cukrų, tarkuotą citrinos žievelę, supilti citrinos sultis bei sukrėsti trynius. Masę maišykle išplakti iki purumo.
Torto formą (24 cm skersmens) ištepti sviestu. Razinas sumaišyti su miltais. Baltymus plakti iki putų, plakant palaipsniui suberti cukrų.
Į varškės masę jmaišyti razinas bei baltymų putas. Masę atsargiai išmaišyti ir sukrėsti į torto formą. Torto viršų išlyginti ir papuošti trešnėmis.
Tortą pašauti į vidurinę orkaitės lentynėlę ir iškepti. Iškepusj tortą atvėsinti formoje. Kepti 2 valandas, 150 C orkaitėje.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!