TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Varškė • Kiaušiniai • Kepimo milteliai • Miltai • Aliejus • Kepiniai

Varškinės spurgos

Jums reikės: 250 g neriebios varškės,
7 - 8 v. š. cukraus,
1 a. š. vanilinio cukraus,
1 žiupsnelis druskos,
1 kiaušinis,
1 a. š. tarkuotos citrinos žievelės,
~250 - 300 g miltų,
2 a. š. kepimo miltelių,
cukraus pudros spurgoms pabarstyti,
~1 l aliejaus spurgoms virti.

Gaminimo eiga:
Varškę sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska, kiaušiniu ir citrinos žievele. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir palaipsniui įmaišyti į tešlą. Tešla turi būti minkšta ir šiek tiek lipti prie rankų.

Iš tešlos suformuoti rutuliukus ir virti įkaitintame aliejuje. Išvirusias spurgas dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Praaušusias pabarstyti cukraus pudra.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •