TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Varškė • Kiaušiniai • Aliejus • Kepimo milteliai • Miltai • Kepiniai

Varškinės tešlos bandelės

Jums reikės: 500 g varškės be kruopelių (aš dėjau 3 indelius Mūsų švelniosios varškės),
3 kiaušiniai,
1 stiklinė aliejaus,
2 a. š. cukraus,
3 pakeliai kepimo miltelių (pakelyje 13 gramų),
1 a. š. druskos,
650-700 g miltų.

Gaminimo eiga:
Išmaišyti varškę, kiaušinius, aliejų, cukrų, druską. Miltus persijoti su kepimo milteliais ir dalimis įmaišyti į tešlą. Užminkyti nekietą tešlą. Tešlos per daug neminkyti.
Tešlą 2 valandas palaikyti kambario temperatūroje.
Tešlą iškočioti į 0,5 cm storio lakštą ir stikline išpjauti apskritimus.

Tada šaukšteliu dėti įdarą (pagal savo norus ir galimybes) ir daryti pyragėlį. Dabar prispausti pyragėlį ranka. Pyragėlius dėti siūle į apačią ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepti išplaktu kiaušinio tryniu ir kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C, apie 15 - 18 min. arba kol parus.

Tokias bandeles galima daryti ir saldžias. Tuomet cukraus dėti 1 stiklinę, dėti mažiau druskos arba visai nedėti, dėti 1 pakelį vanilinio cukraus. Įdaras gali būti labai įvairus.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •