TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Varškė Kiaušiniai Aliejus Kepimo milteliai Miltai Kepiniai
Jums reikės: 500 g varškės be kruopelių (aš dėjau 3 indelius Mūsų švelniosios varškės),
3 kiaušiniai,
1 stiklinė aliejaus,
2 a. š. cukraus,
3 pakeliai kepimo miltelių (pakelyje 13 gramų),
1 a. š. druskos,
650-700 g miltų.
Gaminimo eiga:
Išmaišyti varškę, kiaušinius, aliejų, cukrų, druską. Miltus persijoti su kepimo milteliais ir dalimis įmaišyti į tešlą. Užminkyti nekietą tešlą. Tešlos per daug neminkyti.
Tešlą 2 valandas palaikyti kambario temperatūroje.
Tešlą iškočioti į 0,5 cm storio lakštą ir stikline išpjauti apskritimus.
Tada šaukšteliu dėti įdarą (pagal savo norus ir galimybes) ir daryti pyragėlį. Dabar prispausti pyragėlį ranka. Pyragėlius dėti siūle į apačią ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepti išplaktu kiaušinio tryniu ir kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C, apie 15 - 18 min. arba kol parus.
Tokias bandeles galima daryti ir saldžias. Tuomet cukraus dėti 1 stiklinę, dėti mažiau druskos arba visai nedėti, dėti 1 pakelį vanilinio cukraus. Įdaras gali būti labai įvairus.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!