TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Mėsa • Citrina • Morkos • Svogūnai • Veršiena • Troškiniai

Veršienos troškinys

Jums reikės: 1 kg veršienos (arba kiaulienos) kumpio,
0,5 citrinos,
1 morka,
1 svogūnas,
7 gvazdikėliai,
lauro lapas,
1 pakelis Kotanyi kepsnių marinato.

Padažui: 30 g sviesto,
30 g miltų,
0,5 l sultinio,
2 šaukštai grietinės,
1 kiaušinio trynys,
0,5 citrinos.

Gaminimo eiga:
Mėsą pamarinuokite su citrina ir marinatu apie 1 val. Vėliau supjaustykite 2 cm kubeliais ir sudėkite į šaltą vandenį. Į svogūną susmaigstykite gvazdikėlius. Morkas supjaustykite žiedais ir virkite 50 min. Vėliau sudėkite bulves, salierų šaknis (šios daržovės nepaminėtos viršuj) – viską supjaustykite didesniais kubeliais negu mėsa ir virkite dar 25 min.

Padažui: sviestą pakaitinkite, suberkite miltus ir užpilkite sultiniu, kuriame virė mėsa. Išmaišę sudėkite grietinę ir kiaušinio trynį. Šį padažą užpilkite ant troškinio. Gatavą patiekalą pabarstykite žalumynais ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •