TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Mėsa • Citrina • Morkos • Svogūnai • Veršiena • Troškiniai

Veršienos troškinys

Jums reikės: 1 kg veršienos (arba kiaulienos) kumpio,
0,5 citrinos,
1 morka,
1 svogūnas,
7 gvazdikėliai,
lauro lapas,
1 pakelis Kotanyi kepsnių marinato.

Padažui: 30 g sviesto,
30 g miltų,
0,5 l sultinio,
2 šaukštai grietinės,
1 kiaušinio trynys,
0,5 citrinos.

Gaminimo eiga:
Mėsą pamarinuokite su citrina ir marinatu apie 1 val. Vėliau supjaustykite 2 cm kubeliais ir sudėkite į šaltą vandenį. Į svogūną susmaigstykite gvazdikėlius. Morkas supjaustykite žiedais ir virkite 50 min. Vėliau sudėkite bulves, salierų šaknis (šios daržovės nepaminėtos viršuj) – viską supjaustykite didesniais kubeliais negu mėsa ir virkite dar 25 min.

Padažui: sviestą pakaitinkite, suberkite miltus ir užpilkite sultiniu, kuriame virė mėsa. Išmaišę sudėkite grietinę ir kiaušinio trynį. Šį padažą užpilkite ant troškinio. Gatavą patiekalą pabarstykite žalumynais ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •

    Grįžti atgal