TOP meniu » Receptainė • Pieno, varškės patiekalų receptai • Kiaušiniai • Miltai • Pienas • Sviestas • Varškė • Grietinė • Razinos • Džiuvėsėliai • Grietinė • Blynai

Vienos lietiniai su varške

Jums reikės: 5 kiaušiniai,
1/4 šaukštelio druskos,
250 g miltų,
1/2 l pieno,
70 g sviesto,
250 g varškės,
1/8 l grietinės,
60 g miltinio cukraus,
100 g razinų,
1 šaukštas džiūvėsėlių,
1/8 l grietinės.

Gaminimo eiga:
Iš 2 kiaušinių, druskos, miltų ir pino užmaišyti tešlą. Lietinius iškepti su 50 g sviesto.
Varškę sutrinti su grietine, 50 g miltinio cukraus, 2 kiaušinių tryniais ir razinomis. 2 kiaušinių baltymus ir truputį druskos suplakti ir atsargiai įmaišyti į paruoštą įdarą.

Lietinius aptepti varškės mase, susukti ir perpjauti pusiau. Kepimo formą ištepti 20 g sviesto, apibarstyti džiūvėsėliais ir sudėti įdarytus lietinius.
Grietinėlę išmaišyti su kiaušiniu ir 10 g miltinio cukraus. Plakiniu užpilti lietinius. Formą su lietiniais pašauti į orkaitę ir kepti, kol plakinys sustandės.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Desertai • Desertai • Desertai • Kremai • Apkepai • Padažai • Kepiniai • Sriubos • Kita • Kepsniai • Blynai • Sumuštiniai • Mišrainės •