TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Bulvės • Manų kruopos • Miltai • Svogūnai • Dešra • Rūkyta šoninė • Sviestas • Džiuvėsėliai

Virtas bulvių vyniotinis

Jums reikės: 7 - 8 virtos bulvės,
100 g manų kruopų,
150 g miltų,
2 kiaušiniai,
50 g riebalų,
1 svogūnas,
250 rūkytos mėsos arba dešros,
50 g džiūvėsių,
80 g sviesto.

Gaminimo eiga:
Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska, manų kruopomis, miltais ir kiaušiniu. Tešlą iškočiokite, suformuokite stačiakampį, pabarstykite pakepintu svogūnu, apkepintais džiūvėsiais, mėsos gabaliukais ir suvyniokite. Vyniotinį sususkite į sudrėkintą servetėlę, abu galus užriškite ir dėkite į verdantį vandenį.

Virkite 45 minutes. Nuėmę servetėlę, supjaustykite riekelėmis, apliekite tirpytu sviestu.
Valgykite su kopūstais arba špinatais.

[Pasidalino: Milda]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •