TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Miltai Kiaušiniai Svogūnai
Jums reikės: 12 bulvių,
pusantros stiklinės miltų,
1 kiaušinio,
šaukšto taukų,
svogūno,
druskos,
riebalų kepimui.
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti. Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, truputį riebalų.Masę išminkome ir suvoliojame piršto storumo volelius. Juos verdame sūdytame vandenyje. Išgriebiame pirštelius, apdžioviname ir spirginame riebaluose. Patiekiant užpilame pakepintais svogūnais.
Galite pasigaminti ir keptų bulvių pirštelius. Tik reikės volelius dėti į paruoštą skardą ir kepti orkaitėje. Patiekiant tiks jau minėtas arba pomidorų padažas.
[Pasidalino: yarta]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!