TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Bulvės • Svogūnai • Miltai • Kiaušiniai • Virtiniai

Virtiniai su bulvėmis ir grybais

Jums reikės: 4-5 švieži grybai,
2-3 bulvės,
svogūnas,
šaukštas sviesto,
100 g kietos tešlos,
kiaušinis,
druskos.

Gaminimo eiga:
Užminkykite vidutinio kietumo tešlą (iš miltų kiaušinio, vandens ir druskos arba iš miltų, druskos ir vandens), plonai iškočiokite, stikline išspauskite skrituliukus, jų kraštus patepkite kiaušiniu.

Apdorotus šviežius grybus supjaustykite, sumaišykite su pjaustytu bei pakepintu svogūnu ir bulvių koše. Ant tešlos skrituliukų uždėkite paruošto įdaro ir užlankstykite kraštus.

Virtinius išvirkite pasūdytame, pagal skonį vandenyje ir tuoj pat duokite į stalą.
Virtiniai valgomi su svieste keptais svogūnais, skaniausi yra karšti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •