TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Bulvės Svogūnai Miltai Kiaušiniai Virtiniai
Jums reikės: 4-5 švieži grybai,
2-3 bulvės,
svogūnas,
šaukštas sviesto,
100 g kietos tešlos,
kiaušinis,
druskos.
Gaminimo eiga:
Užminkykite vidutinio kietumo tešlą (iš miltų kiaušinio, vandens ir druskos arba iš miltų, druskos ir vandens), plonai iškočiokite, stikline išspauskite skrituliukus, jų kraštus patepkite kiaušiniu.
Apdorotus šviežius grybus supjaustykite, sumaišykite su pjaustytu bei pakepintu svogūnu ir bulvių koše. Ant tešlos skrituliukų uždėkite paruošto įdaro ir užlankstykite kraštus.
Virtinius išvirkite pasūdytame, pagal skonį vandenyje ir tuoj pat duokite į stalą.
Virtiniai valgomi su svieste keptais svogūnais, skaniausi yra karšti.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!