TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Kiaušiniai • Pienas • Miltai • Bulvės • Grietinė • Sviestas • Virtiniai

Virtinukai su bulvėmis

Jums reikės: 1 kiaušinis,
120 ml. pieno arba vandens (šilto),
480-600 ml. miltų,
druskos pagal skonį.

Įdarui: kelios virtos bulvės,
1 š. tirpinto sviesto arba grietinės,
žiupsnelis malto muskato riešuto,
druskos.

Gaminimo eiga:
Iš miltų, kiaušinio, vandens ir druskos užminkoma tešla ir paliekama pusvalandžiui kambario temperatūroje.

Įdarui bulvės sutrinamos, pasūdoma, įberiama prieskonių. Tešla iškočiojama, iš jos išpjaustomi apskritimai ir ant kiekvieno jų dedama įdaro. Apskritimai sulenkiami pusiau, o kraštai užspaudžiami.

Virtinukai dedami į verdantį pasūdytą vandenį, kai iškils pavirti keletą minučių ir išgriebti.

Skanu ir su grietine.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •