TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Miltai • Grybai • Džiovinti grybai • Baravykai • Virtiniai

Virtinukai su džiovintais baravykais

Jums reikės: 2 stiklinės miltų,
1 stiklinė džiovintų baravykų,
šaukštas džiūvėsėlių,
druskos ir pipirų pagal skonį,
2 svogūnų,
aliejus,
sauja smulkintų žalumynų.

Gaminimo eiga:
Iš miltų, druskos ir vandens užminkyti pokietę tešlą.

Baravykus nupilti verdančiu vandeniu ir susmulkinti, suberti smulkiai kapotą svogūną, šaukštą džiūvėsėlių, pasūdyti, pagardinti pipirais.

Tešlą iškočioti, stikline išspausti apskritimus, į jų vidų dėti įdaro ir gerai užspausti kraštelius. Virtinius dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir kai jie iškils į paviršių, virti dar apie 7 min.

Padažui: įkaitintame aliejuje pakepinti smulkintą svogūną, suberti žalumynus.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •