TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Miltai Grybai Džiovinti grybai Baravykai Virtiniai
Jums reikės: 2 stiklinės miltų,
1 stiklinė džiovintų baravykų,
šaukštas džiūvėsėlių,
druskos ir pipirų pagal skonį,
2 svogūnų,
aliejus,
sauja smulkintų žalumynų.
Gaminimo eiga:
Iš miltų, druskos ir vandens užminkyti pokietę tešlą.
Baravykus nupilti verdančiu vandeniu ir susmulkinti, suberti smulkiai kapotą svogūną, šaukštą džiūvėsėlių, pasūdyti, pagardinti pipirais.
Tešlą iškočioti, stikline išspausti apskritimus, į jų vidų dėti įdaro ir gerai užspausti kraštelius. Virtinius dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir kai jie iškils į paviršių, virti dar apie 7 min.
Padažui: įkaitintame aliejuje pakepinti smulkintą svogūną, suberti žalumynus.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!