TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Jautiena Subproduktai Morkos Bulvės Agurkai Majonezas Svogūnai Mišrainės
Jums reikės: 3-4 griežinėlių virto jaučio liežuvio,
2 nedidelių virtų bulvių,
1 nedidelės virtos morkos,
1 nedidelio agurko,
1 nedidelio raudono svogūno,
pagal skonį druskos ir juodųjų pipirų,
1 v. š. majonezo (arba jogurto).
Gaminimo eiga:
Susipjaustome nedideliais kubeliais liežuvį, bulves, morką ir agurką, bei smulkiai svogūną bei viską sumaišome kartu su druska, pipirais ir majonezu arba jogurtu.
Leidžiame šiek tiek susimaišyti skoniams ir skanaujame ;)
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: Mums buvo skanu
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!