TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Pienas Bulvės Miltai Kiaušiniai Apkepai
Jums reikės: 10 virtų bulvių;
0,5 stiklinės pieno;
1 kiaušinis;
7 šaukštai miltų;
druskos.
Įdarui: 400-450 g keptų grybų;
2 stiklinės grikių kruopų;
druskos,
pipirų;
aliejaus.
Gaminimo eiga:
Iš virtų bulvių ir pieno sugrūdame košę. Į ją įmušame kiaušinį ir maišydami suberiame miltus.Į aliejumi pateptą kepimo formą dedame 3/5 dalis bulvių masės. Prie formos šonų suformuojame aukštesnius kraštus.
Įdarui išverdame birią grikių košę. Ją pakepame su jau iškeptais grybais. Įdarą paskaniname pipirais bei druska ir sudedame į kepimo formą ant bulvių masės.
Ant viršaus sudedame likusią bulvių masę. Plokštainį kepame 200 C temperatūros orkaitėje apie 15-20 min. Išėmę iš orkaitės plokštainio viršų patepame sviestu. Plokštainį patiekiame su grietine.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!