TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Pupelės • Grybai • Makaronai • Svogūnai • Mišrainės

Virtų pupelių, makaronų ir grybų mišrainė

Jums reikės: virtų pupelių,
virtų makaronų,
virtų grybų,
kepintų svogūnų.

Gaminimo eiga:
Proporcijos - geriausiai pupelių, makaronų, grybų - po lygiai, svogūnų - mažiau. Bet iš esmės - visko dedama priklausomai nuo to, kiek ko turima :)

Grybai idealu būtų džiovinti pamirkyti ir apvirti, bet labai gerai tinka ir šiaip virti. Makaronai - tokie mažiukai sraigteliai at tiesiog turi makaronai.

Aliejuje pakepinam ne itin smulkiai pjaustytų svogūnų, kai jie nuskaidrėja ir net vos vos ruduoti ima - sumetam pas juos keptuvėn grybus, kad to svogūnų skonio pagautų. Atšaldom, maišom su atšaldytom pupelėm ir makaronais.

Šiaip reikia supilti ir tą aliejų, kuriame kepė svogūnai, jei jo mažai - dar galima šiek tiek įpilti. Pagalvojau, kad aliejaus galima būtų ir nepilt, galima jį keist majonezu. Jei norisi - vos vos pipiriuko pabarstyti, pasūdyti.

Tokia štai vegetariška bei soti ir skani mišrainė :)

[Pasidalino: wikule]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •