TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Pupelės Grybai Makaronai Svogūnai Mišrainės
Jums reikės: virtų pupelių,
virtų makaronų,
virtų grybų,
kepintų svogūnų.
Gaminimo eiga:
Proporcijos - geriausiai pupelių, makaronų, grybų - po lygiai, svogūnų - mažiau. Bet iš esmės - visko dedama priklausomai nuo to, kiek ko turima :)
Grybai idealu būtų džiovinti pamirkyti ir apvirti, bet labai gerai tinka ir šiaip virti. Makaronai - tokie mažiukai sraigteliai at tiesiog turi makaronai.
Aliejuje pakepinam ne itin smulkiai pjaustytų svogūnų, kai jie nuskaidrėja ir net vos vos ruduoti ima - sumetam pas juos keptuvėn grybus, kad to svogūnų skonio pagautų. Atšaldom, maišom su atšaldytom pupelėm ir makaronais.
Šiaip reikia supilti ir tą aliejų, kuriame kepė svogūnai, jei jo mažai - dar galima šiek tiek įpilti. Pagalvojau, kad aliejaus galima būtų ir nepilt, galima jį keist majonezu. Jei norisi - vos vos pipiriuko pabarstyti, pasūdyti.
Tokia štai vegetariška bei soti ir skani mišrainė :)
[Pasidalino: wikule]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!