TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Vištiena • Mėsa • Avokadas • Greipfrutas • Apelsinai • Salotos • Citrina • Aliejus • Kepsniai

Vištienos filė su avokadu, kitais vaisiais ir medaus užpilu

Jums reikės: 150–180 g vištienos filė,
10–15 g ant grotelių keptos paukštienos prieskonių,
50 g aliejaus (kepti ir marinuoti),
12 avokados,
12 greipfruto,
12 apelsino,
10–15 g salotų,
12 citrinos,
3–5 g petražolių,
žolelių prieskoniai salotoms.

Gaminimo eiga:
Vištienos filė apibarstome paukštienos prieskoniais, pašlakstome aliejumi ir paliekame 1–3 val. Avokadą nulupame ir supjaustome riekelėmis (pašlakstome citrinų sultimis). Greipfrutą ir apelsiną nulupame bei supjaustome skiltelėmis.

Vištienos filė apkepiname karštoje keptuvėje su aliejumi po 3–4 min. iš kiekvienos pusės iki auksinės spalvos. Į lėkštę ant salotų dedame paruoštas vaisių skilteles ir avokados riekeles, šalia sudedame keptą vištienos filė, supjaustytą riekelėmis, puošiame petražolėmis ir užpilame paruoštu užpilu.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •