TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Vištiena Mėsa Grybai Voveraitės Baravykai Lepšiai Vermutas Kepsniai
Jums reikės: Vištienos krūtinėlės 400g
Porų 100g
Voveraičių 100g
Baravykų 50g
Lepšių 50g
Aliejaus 50g
Vermuto 50g
Maltų muskatinių riešutų 0,5g
Druskos 5g
Maltų juodųjų pipirų 0,5g
grietinės 100g
Skrudintos duonos.
Gaminimo eiga:
Vištienos krutinėlę pjaustome kubeliais, pabarstome prieskoniais, apkepame aliejuje, dedame blanširuotus supjaustytus kubeliais grybus.
Gerai apkepame, pilame vermuto ir viską troškiname uždengę ant mažos ugnies apie 10-15 min. Rekomenduojame patiekalą valgyti su skrudinta duona ir pagardinta grietine.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!