TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Kopūstai Vištienos sultinys Ryžiai Sriubos
Jums reikės: 2 v.š. sviesto,
600g pjaustyto kopūsto,
1 svogūnas,
1l vištienos sultinio,
300ml vandens,
druska ir pipirai,
0,08 a.š. malto muskato,
70g nevirtų ryžių,
200g fermentinio sūrio pabarstymui.
Gaminimo eiga:
Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintą svogūną bei pjaustytą kopūstą. Kepame uždengę apie 10 minučių jei kopūstas nešviežias, ir 3-4 minutes jei kopūstas šviežias.
Kopūstui truputį pageltus, supilame sultinį, vandenį, beriame druskos ir pipirų, pabarstome muskatu ir supilame nevirtus ryžius. Puodą uždengiame ir ant silpnos ugnies verdame apie 20 minučių. Patiekiant, sriubą pabarstome tarkuotu sūriu.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!