TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Kopūstai • Vištienos sultinys • Ryžiai • Sriubos

Vokiška kopūstų sriuba

Jums reikės: 2 v.š. sviesto,
600g pjaustyto kopūsto,
1 svogūnas,
1l vištienos sultinio,
300ml vandens,
druska ir pipirai,
0,08 a.š. malto muskato,
70g nevirtų ryžių,
200g fermentinio sūrio pabarstymui.

Gaminimo eiga:
Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintą svogūną bei pjaustytą kopūstą. Kepame uždengę apie 10 minučių jei kopūstas nešviežias, ir 3-4 minutes jei kopūstas šviežias.

Kopūstui truputį pageltus, supilame sultinį, vandenį, beriame druskos ir pipirų, pabarstome muskatu ir supilame nevirtus ryžius. Puodą uždengiame ir ant silpnos ugnies verdame apie 20 minučių. Patiekiant, sriubą pabarstome tarkuotu sūriu.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •