TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Subproduktai • Grybai • Voveraitės • Baravykai • Svogūnai • Morkos • Krienų šaknys • Paštetas

Voveraičių ir kepenėlių paštetas

Jums reikės: 800 g vištos kepenėlių,
10 rinktinių baravykų,
0,5 kg voveraičių,
Pundelio krapų ir petražolių,
4 svogūno galvučių,
3 morkų,
Pundelio krienų šaknų,
Žalio česnako,
50 g alyvuogių aliejaus.

Gaminimo eiga:
Vištienos kepenėles verdame 20 minučių, baravykus kartu su dviem supjaustytais svogūnais pakepiname svieste.

Visus aukščiau išvardintus ingredientus sumalame, krapus ir petražoles smulkiai supjaustome, suberiame ir išmaišome su alyvuogių aliejumi.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •