TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Subproduktai Grybai Voveraitės Baravykai Svogūnai Morkos Krienų šaknys Paštetas
Jums reikės: 800 g vištos kepenėlių,
10 rinktinių baravykų,
0,5 kg voveraičių,
Pundelio krapų ir petražolių,
4 svogūno galvučių,
3 morkų,
Pundelio krienų šaknų,
Žalio česnako,
50 g alyvuogių aliejaus.
Gaminimo eiga:
Vištienos kepenėles verdame 20 minučių, baravykus kartu su dviem supjaustytais svogūnais pakepiname svieste.
Visus aukščiau išvardintus ingredientus sumalame, krapus ir petražoles smulkiai supjaustome, suberiame ir išmaišome su alyvuogių aliejumi.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!