TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Voveraitės • Bulvės • Morkos • Kopūstai • Jūros kopūstai • Svogūnai • Sriubos

Voveraičių sriuba su jūros kopūstais

Jums reikės: 300 gr. Voveraičių
5 Bulvių,
1 Morkos,
50 gr. šviečių kopūstų
15 gr. Jūros kopūstų,
2 lauro lapelių,
truputį sojos padažo, grybų skonio,
nedidelio svogūno,
Druskos pagal skonį,
Juodųjų pipirų,
mėgstamų prieskonių.

Gaminimo eiga:
Nuskutame, nuplauname ir supjaustome morkas su bulvėmis. Morkas galima sutarkuoti burokine tarka. Susmulkiname kopūstus, svogūno galvutę bei didesnes voveraites. Mažesnes geriau palikt sveikas. Visus ingredientus dedame į puodą verdančio vandens ir paverdame truputį.

Tuomet dedame jūros kopūstus, įlašiname keletą lašų grybų skonio sojos padažo, beriame likusius prieskonius ir verdame viską tol, kol pagrindiniai ingredientai pakankamai suminštės. Patiekiant sriubą skaniausia gardinti grietine, galima, jei mėgstama, įdėti šaukštą pomidorų pastos.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •