TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Voveraitės • Lašiniai • Bulvės • Svogūnai • Morkos • Grietinė • Troškiniai

Voveraičių troškinys

Jums reikės: 0,5 kg voveraičių,
100 g. lašinukų,
4 bulvės,
2 svogūnai,
1 skiltelė česnako,
2 morkos,
3 šaukštai grietinės,
maltų pipirų,
druskos.

Gaminimo eiga:
Voveraitės gerai nuplaunamos ir smulkiai supjaustomos. Lašinukai supjaustomi kubeliais, paspirginami su susmulkintais svogūnais. Lašinukai su svogūnais supilami į indą, sudedamos voveraitės, kubeliais supjaustytos bulvės, stambiai sutarkuotos morkos, susmulkintas česnakas, druska, pipirai. Viskas troškinama kol suminkštės bulvės. Baigint troškinti, supilama grietinė ir užvirinama.

Valgoma su duona ir šviežiais ar raugintais agurkais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •