TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Voveraitės Lašiniai Bulvės Svogūnai Morkos Grietinė Troškiniai
Jums reikės: 0,5 kg voveraičių,
100 g. lašinukų,
4 bulvės,
2 svogūnai,
1 skiltelė česnako,
2 morkos,
3 šaukštai grietinės,
maltų pipirų,
druskos.
Gaminimo eiga:
Voveraitės gerai nuplaunamos ir smulkiai supjaustomos. Lašinukai supjaustomi kubeliais, paspirginami su susmulkintais svogūnais. Lašinukai su svogūnais supilami į indą, sudedamos voveraitės, kubeliais supjaustytos bulvės, stambiai sutarkuotos morkos, susmulkintas česnakas, druska, pipirai. Viskas troškinama kol suminkštės bulvės. Baigint troškinti, supilama grietinė ir užvirinama.
Valgoma su duona ir šviežiais ar raugintais agurkais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!