TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Bulvės • Bulvės • Grybai • Voveraitės • Svogūnai • Grietinė • Įdaryti patiekalai

Voveruškomis įdarytos bulvės

Jums reikės: virtų bulvių su lupenomis.

Įdarui: Voveruškų,
svogūnų,
sviesti kepimui,
druskos, pipirų,
žalumynų,
grietinės.

Gaminimo eiga:
Bulvės su lupenomis gerai išplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Kad bulvės nesubyrėtų, reikia jas, prieš dedant į puodą, subadyti šakute. Kai bulvės išverda, perpjauname per pusę ir šaukštu atsargiai išimame vidų, paliekam tokius krepšelius į kuriuos sudėsime įdarą.

Įdarui voveruškas apverdame. Apkepiname svogūnus su sviestu, sudedame voveruškas, pabarstome druska, pipirais, žalumynais, dedame grietinės (arba grietinėlės) ir trumpai patroškiname. Dedame įdarą į bulvės. Paimame kepimo indą, ištepame sviestu ir išdėliojame bulvės.

Kepame orkaitėje apie 20 minučių.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •