TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Bulvės Grybai Voveraitės Svogūnai Grietinė Įdaryti patiekalai
Jums reikės: virtų bulvių su lupenomis.
Įdarui: Voveruškų,
svogūnų,
sviesti kepimui,
druskos, pipirų,
žalumynų,
grietinės.
Gaminimo eiga:
Bulvės su lupenomis gerai išplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Kad bulvės nesubyrėtų, reikia jas, prieš dedant į puodą, subadyti šakute. Kai bulvės išverda, perpjauname per pusę ir šaukštu atsargiai išimame vidų, paliekam tokius krepšelius į kuriuos sudėsime įdarą.
Įdarui voveruškas apverdame. Apkepiname svogūnus su sviestu, sudedame voveruškas, pabarstome druska, pipirais, žalumynais, dedame grietinės (arba grietinėlės) ir trumpai patroškiname. Dedame įdarą į bulvės. Paimame kepimo indą, ištepame sviestu ir išdėliojame bulvės.
Kepame orkaitėje apie 20 minučių.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!