TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Baklažanai • Česnakas • Vynas • Actas • Paprika • Marinavimas

Vyne marinuoti baklažanai

Jums reikės: 3 baklažanų,
6 skiltelių česnako,
1 aitriosios paprikos,
130 ml. sauso balto vyno,
5 v.š. balzaminio acto,
raudonėlio apie 1 a.š. arba šakelė šviežio,
druskos pagal skonį,
apie 100 ml. aliejaus kepimui.

Gaminimo eiga:
Nuplautus baklažanus supjaustykite plonais griežinėliais, apibarstykite druska ir palikite nors kelioms valandoms. Po to, nupilkite sultis, leiskite nusivarvėti ar tiesiog nusausinkite bei griežinėlius apkepkite iš abiejų pusių.

Sutraiškykite česnako skilteles.

Papriką nuplaukite ir smulkiai susmulkinkite.

Pasiruoškite marinatą: sumaišykite vyną, balzaminį actą, raudonėlius, česnakus ir paprikos gabaliukus.

Baklažano griežinėlius talpiai sudėkite į nedidelius stiklainius ir užpilkite marinatu ir užsukite dangtelius. Laikykite šaldytuve, ne ilgiau kaip du mėnesius.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •