TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Baklažanai Česnakas Vynas Actas Paprika Marinavimas
Jums reikės: 3 baklažanų,
6 skiltelių česnako,
1 aitriosios paprikos,
130 ml. sauso balto vyno,
5 v.š. balzaminio acto,
raudonėlio apie 1 a.š. arba šakelė šviežio,
druskos pagal skonį,
apie 100 ml. aliejaus kepimui.
Gaminimo eiga:
Nuplautus baklažanus supjaustykite plonais griežinėliais, apibarstykite druska ir palikite nors kelioms valandoms. Po to, nupilkite sultis, leiskite nusivarvėti ar tiesiog nusausinkite bei griežinėlius apkepkite iš abiejų pusių.
Sutraiškykite česnako skilteles.
Papriką nuplaukite ir smulkiai susmulkinkite.
Pasiruoškite marinatą: sumaišykite vyną, balzaminį actą, raudonėlius, česnakus ir paprikos gabaliukus.
Baklažano griežinėlius talpiai sudėkite į nedidelius stiklainius ir užpilkite marinatu ir užsukite dangtelius. Laikykite šaldytuve, ne ilgiau kaip du mėnesius.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!