TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Kiaušiniai • Pienas • Miltai • Kepimo milteliai • Uogienė • Kepiniai

Vyniotinis su uogiene

Jums reikės: 3 kiaušinių,
150 ml cukraus,
2 valgomųjų šaukštų pieno,
200 ml miltų,
1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių.

Pertepimui: 2 šaukštų cukraus,
200 ml uogienės

Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 250 laipsnių konvekciniam režime. Išplakite kiaušinius su cukrumi iki purumo. Supilkite pieną ir išmaišykite. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir supilkite į kiaušinių masę. Užminkykite tešlą. Išklokite kepimo formą kepimo popieriumi ir išpilkite joje tešlą lygiu sluoksniu. Tešlą išlyginkite per visą kepimo formą. Įdėkite į orkaitės vidurį 5 minutėms. Išimkite iš orkaitės ir lygiai apibarstykite dviem šaukštais cukraus. Paklokite ant stalo panašaus dydžio kepimo popieriaus lapą ir padėkite ant jo apverstą iškeptą lakštą.

Švelniai nuimkite kepimo popierių (jei sunkiai sekasi, konditeriniu šepetėliu patepkite jį šaltu vandeniu) ir kepinio paviršių sutepkite lygiu uogienės sluoksniu. Greitai suvyniokite vyniotinį ir palikite atvėsti. Pjaustykite 1,5-2 cm riekelėmis prieš pateikdami į stalą.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •