TOP meniu » Receptainė • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Razinos • Vynuogės • Margarinas • Grietinėlė • Kiaušiniai • Padažai

Vynuogių padažas

Jums reikės: 250 g. vynuogių, arba 100 g. razinų,
3/4 stiklinės vandens,
1,5 šaukšto margarino,
1,5 šaukšto miltų,
1 stiklinė sultinio arba vandens,
0,5 stiklinės grietinėlės,
1 kiaušinio trynys,
1 šaukštelis cukraus,
druskos.

Gaminimo eiga:
Vynuoges nuplauti, išimti sėklas. Razinas nuplauti, išmirkyti ir susmulkinti. Miltus pakepinti ištirpintame margarine, kol pagels, įpilti skysčio, suberti uogas ir virti 10 – 15 minučių.Tada supilti išplaktą su kiaušinio tryniu grietinėlę, pridėti prieskonių, daugiau nevirinti.
Padažas tinka paukštienos, triušienos, kiškienos.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •