TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Vyšnios • Avietės • Uogienės

Vyšnių uogienė su aviečių sultimis

Jums reikės: 2 litrai vyšnių be kauliukų,
1 litras aviečių sulčių,
0,8 kg. cukraus.

Gaminimo eiga:
Pirmiausia ant uogų supilame cukrų ir paliekame kokioms 5 valandoms ar kol atsiras maždaug stiklinė ar šiek tiek daugiau sulčių.
Po to, į puodą supilame aviečių sultis bei vyšnias su visomis sultimis ir kaitiname, kartais nuo karto nugraibant susidariusias putas.
Kai vyšnios jau nebeiškyla į viršų – uogienė yra išvirusi.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus karštus stiklainius, sandariai uždarome, apverčiame ir pastatome atvėsti. Atvėsusius stiklainius nešame į atsargų laikymo patalpas.

M ū s ų  ž o d i s:

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •