TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Vyšnios Avietės Uogienės
Jums reikės: 2 litrai vyšnių be kauliukų,
1 litras aviečių sulčių,
0,8 kg. cukraus.
Gaminimo eiga:
Pirmiausia ant uogų supilame cukrų ir paliekame kokioms 5 valandoms ar kol atsiras maždaug stiklinė ar šiek tiek daugiau sulčių.
Po to, į puodą supilame aviečių sultis bei vyšnias su visomis sultimis ir kaitiname, kartais nuo karto nugraibant susidariusias putas.
Kai vyšnios jau nebeiškyla į viršų uogienė yra išvirusi.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus karštus stiklainius, sandariai uždarome, apverčiame ir pastatome atvėsti. Atvėsusius stiklainius nešame į atsargų laikymo patalpas.
M ū s ų ž o d i s:
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!