TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Konjakas • Vyšnios • Uogienės

Vyšnių uogienė su konjaku

Jums reikės: 4 kg vyšnių
5 kg cukraus
200 g konjako.

Gaminimo eiga:
Vyšnias nuplauname, išimame kauliukus ir uogas suberiame į dubenį. Supilame cukrų, sumaišome ir paliekame stovėti per naktį.

Ryte susidariusias sultis nupilame, užverdame ir supilame ant vyšnių. Po 2 val. vyšnias užverdame ir vėl paliekame 2 val. Tuomet verdame uogienę. Į išvirusią uogienę supilame konjaką ir sumaišome.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir pridengę švaria šluoste paliekame atvėsti. Uždarome išdezinfekuotais dangteliais.

M ū s ų  ž o d i s:

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •