TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Grietinė Kefyras Pasukos Kepimo milteliai Miltai Aliejus Kepiniai
Jums reikės: 150 g grietinės,
500 ml kefyro ar pasukų,
2 pak. kepimo miltelių (po 16 g kur tie pakeliai),
800 g miltų,
žiupsnelio druskos,
2 a.š. cukraus,
aliejaus virimui.
Gaminimo eiga:
Iš tešlai skirtų produktų užsiminkyti tešlą (ji bus lipnoka, bet nieko taip ir turi būti) ir ją palikti pora val. šaldytuve pastovėti (aš laikiau per naktį tiesiog. Užsiminkiau vakare o ryte jau išsikepiau).
Ją tada išsikočioti ant lengvai miltuoto stalo taip pusės cm storio, susipjaustyti ir pasidarius auseles išsikepti įkaitusiame aliejuje. Nuvarvinti, ant popierinio rankšluosčio, riebalus ir gausiai apibarstyti cukraus pudra.
[Pasidalino: Jolka]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!