TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Grietinė • Kefyras • Pasukos • Kepimo milteliai • Miltai • Aliejus • Kepiniai

Žagarėliai (II)

Jums reikės: 150 g grietinės,
500 ml kefyro ar pasukų,
2 pak. kepimo miltelių (po 16 g kur tie pakeliai),
800 g miltų,
žiupsnelio druskos,
2 a.š. cukraus,
aliejaus virimui.

Gaminimo eiga:
Iš tešlai skirtų produktų užsiminkyti tešlą (ji bus lipnoka, bet nieko taip ir turi būti) ir ją palikti pora val. šaldytuve pastovėti (aš laikiau per naktį tiesiog. Užsiminkiau vakare o ryte jau išsikepiau).

Ją tada išsikočioti ant lengvai miltuoto stalo taip pusės cm storio, susipjaustyti ir pasidarius auseles išsikepti įkaitusiame aliejuje. Nuvarvinti, ant popierinio rankšluosčio, riebalus ir gausiai apibarstyti cukraus pudra.

[Pasidalino: Jolka]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •

    Grįžti atgal