TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Mėsa • Špinatai • Paprika • Bulvės • Morkos • Sriubos

Žalieji špinatų barščiai

Jums reikės: 500 g mėsos (nebūtinai, galima virti ir vegetarinius barščius),
500 g špinatų,
200 g ankstyvųjų žolelių (kiaulpienių, garšvos, dilgėlių ir pan.),
100-150 g paprikos (1 vienetas),
100 g svogūnų,
aliejaus,
po 300 g bulvių ir morkų,
druskos,
pipirų,
įvairių prieskonių pagal skonį.

Gaminimo eiga:
Išvirkite mėsą. Mėsą išimkite ir ataušinkite, supjaustykite gabaliukais. Į sultinį sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas ir užstatykite virti. Špinatus nuplaukite, išvirkite atskirai, nukoškite sietelyje ir per tą patį sietelį pertrinkite.

Svogūnus, papriką ir žoleles sukapokite, apkepinkite aliejuje. Bebaigiant virti bulvėms ir morkoms, sudėkite mėsos gabaliukus, kepintus svogūnus kartu su žolelėmis ir paprika, trintus špinatus. Pasūdykite, pagardinkite prieskoniais.

Virkite dar 3-5 minutes. Ugnį išjunkite, po 5-7 minučių pagardinkite sriubą grietine ir valgykite.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •