TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Citrinos rūgštis • Žirniai • Marinavimas

Žalieji žirneliai su citrinos rūgštimi

Jums reikės: žaliųjų žirnelių,
1 l vandens,
1,5 v.š druskos,
1.5 v.š cukraus,
0,5 a.š. citrinos rūgšties.

Gaminimo eiga:
Žirneliai verdami pasūdytam vandeny apie 5 min., po to, nukošiamas vanduo. Žirniai beriami į kiaurasamtį kad nusivarvėtų, dedami į litrinius ar puslitrinius stiklainiukus.

Marinatui galima naudoti tą vandenį kuriame virė žirneliai. Į vandenį sudedamas cukrus, druska ir užverdama, įdedama citrinos rūgštis ir karštas marinatas pilamas į stiklainius ant žirnių.

Stiklainiai statomi į 90 laipsnių vandenį ir pakaitinami apie 30 min.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •