TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Citrinos rūgštis Žirniai Marinavimas
Jums reikės: žaliųjų žirnelių,
1 l vandens,
1,5 v.š druskos,
1.5 v.š cukraus,
0,5 a.š. citrinos rūgšties.
Gaminimo eiga:
Žirneliai verdami pasūdytam vandeny apie 5 min., po to, nukošiamas vanduo. Žirniai beriami į kiaurasamtį kad nusivarvėtų, dedami į litrinius ar puslitrinius stiklainiukus.
Marinatui galima naudoti tą vandenį kuriame virė žirneliai. Į vandenį sudedamas cukrus, druska ir užverdama, įdedama citrinos rūgštis ir karštas marinatas pilamas į stiklainius ant žirnių.
Stiklainiai statomi į 90 laipsnių vandenį ir pakaitinami apie 30 min.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!